ΡΕΒΕΓΙΟΝ 2020 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


ΡΕΒΕΓΙΟΝ 2020 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αυτά τα Χριστούγεννα γιορτάζουμε παρέα με το JUST.WINEBAR Delivery

Όλοι ανυπομονούμε η λάμψη των Χριστουγέννων να βάλει λίγο χρώμα στη ζωή μας. Ετοιμαζόμαστε λοιπόν, το βράδυ της Παραμονής, να φορέσουμε τα καλά μας, να στήσουμε το γιορτινό τραπέζι, να βάλουμε την αγαπημένη μας μουσική και να απολαύσουμε τους πιο δικούς μας ανθρώπους με τη συνοδεία του αγαπημένου μας ποτού. Λίγο πολύ αυτό είναι το σενάριο σε κάθε ελληνικό σπίτι, αυτά τα Χριστούγεννα.

Το JUST.WINEBAR αναπολώντας τα περίφημα Champagne parties και τα βράδια των λαμπερών ρεβεγιόν, θέλει και φέτος να δημιουργήσει ανάλογες στιγμές στο σπίτι σας, ανεβάζοντας τον πήχη της γαστρονομίας και προσφέροντας τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις στο γιορτινό σας τραπεζι.

Η εκλεπτυμένη έκδοση της γαλοπούλας με γέμιση από κάστανα, σταφίδες και αυθεντικό gravy με πορτοκάλι, τα μοσχαρίσια μάγουλα σοφρίτο, η βελουτέ σούπα κολοκύθας, τα μοσχαρίσια γλυκάδια σε ζεστό brioche, η σαλάτα με παντζάρι και πραλίνα και η waldorf με καραμελωμένη γαλοπούλα, είναι κάποιες από τις χριστουγεννιάτικες επιλογές που η κουζίνα του JUST.WINEBAR θα προσθέσει στο γιορτινό σας τραπέζι τα βράδια των ρεβεγιόν. Φυσικά, η μαγειρική ομάδα του εστιατορίου, ετοίμασε και τα αγαπημένα σας γλυκά. Προσφέροντας, το pavé λευκής σοκολάτας, την πανακότα, το ιδιαίτερο προφιτερόλ με φρεσκοψημένα choux και ένα ρεβανί με στρώση κρέμας λεμόνι, το JUST.WINEBAR θα απογειώσει το Χριστουγεννιάτικο δείπνο σας.

Μαζί με όλα αυτά το JUST.WINEBAR παρέχει και μια μεγάλη ποικιλία από φιάλες κρασιών και ποτών της κάβας του, πάντα στη σωστή θερμοκρασία, καθώς και ποικιλία από ποτά και cocktails έτοιμα προς κατανάλωση.

Όλα αυτά μαζί με τις προτάσεις της ασιατικής κουζίνας του JUST.WINEBAR, καθώς και τα αγαπημένα σας πιάτα ζυμαρικών, πίτσας και burger του Φρουρίου, μπορείτε να τα βρείτε στο flashfood.gr.

Καθημερινά μετά τις 19:00 η ομάδα του JUST.WINEBAR και του Φρουρίου θα είναι κοντά σας σε λίγα λεπτά με ένα μονο click στο flashfood.gr.
Για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτησή σας, από σήμερα μπορείτε να μπείτε στο flashfood.gr και να προ-παραγγείλετε το φαγητό για το γιορτινό σας τραπέζι!